22-02

AmsterdamKoningsdag.nl: Alles over...

Zoek je meer informatie over Koningsdag of -nacht in Amsterdam? Bezoek dan onze website: amsterdamkoningsdag.nl! Deze site... Lees meer »

Ga voor informatie over Koningsdag 2016 in Amsterdam naar onze nieuwe website:
www.amsterdamkoningsdag.nl

Het Koninginnedag weerbericht

Het weer speelt natuurlijk een belangrijke rol tijdens de grote feesten met Koninginnedag, niet alleen in Amsterdam, maar in heel Nederland. Zie hieronder of het gezellig feesten wordt met een zonnetje of wordt het toch rondlopen met een paraplu?

Vandaag: Nog 1 mooie dag

Maandag zijn er nog flink wat zonnige perioden, maar vanaf dinsdag heeft de bewolking de overhand en vallen af en toe een paar buien. Halverwege de week wordt het ook een stuk frisser en tegen het weekend komt er een overgang naar herfstachtig weer.

Vanavond lossen de stapelwolken op en wordt het vrijwel helder. Alleen in het zuidenwesten verschijnen sluierwolken en wolkenvelden. Vannacht koelt het in de brede opklaringen in het oosten af naar een graad of 6. Er staat weinig wind en dus ontstaan er weer mistbanken. In het zuidwesten wordt het onder de bewolking minimaal een graad of 11. De zwakke wind komt uit het zuidoosten.

Maandag lossen de mistbanken in de ochtend op en is het op de meeste plaatsen eerst nog vrij zonnig. Alleen in het zuidwesten komt veel bewolking voor en daar kan een beetje regen vallen. In de loop van de dag trekt de bewolking langzaam over het land en ontstaan er ook stapelwolken. De maxima liggen gemiddeld rond 22 graden. Onder de bewolking in Zeeland wordt het ongeveer 20 graden. De wind wordt zuidelijk en is zwak tot matig.

Dinsdag is er veel bewolking en kans op wat lichte regen. Wel loopt de temperatuur nog op naar 22 graden. De dagen erna is het licht wisselvallig met af en toe zon, enkele buien en maxima rond 18 graden. Vanaf vrijdag wordt er meer regen en meer wind verwacht.

Meerdaagse weersverwachting

Maandag 4 september 2017 tot vrijdag 8 september 2017
Overgang naar wisselvallig weer met met elke dag een grote kans (60-90%) op regen of buien en middagtemperaturen rond of iets onder normaal.


Zaterdag 9 september 2017 tot woensdag 13 september 2017
50% kans op aanhoudend wisselvallig weer met vrijwel iedere dag neerslag. 50% kans op overgang naar droog en rustig weer. Middagtemperaturen meestal iets onder normaal, 20% kans op overgang naar temperaturen ruim boven normaal.

  madiwodovr
 Het weerHet weerHet weerHet weerHet weer
Zonneschijn (%)5030303040
Neerslagkans (%)2050504080
Neerslaghoeveelheid (mm)01 - 21 - 20 - 21 - 12
Minimumtemperatuur (°C)914141212
Middagtemperatuur (°C)2220171717
WindrichtingZOZWWWZW
Windkracht (bft)23434


Buienradar Amsterdam


Het weer in Amsterdam


Dit weerbericht wordt mede mogelijk gemaakt door BuienRadar.nl en WeerOnline.nl.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste Koninginnedag nieuws.

Meer informatie


Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van deze website, of op OK te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op KoninginnedagAmsterdam.nl.

Meer info