22-02

AmsterdamKoningsdag.nl: Alles over...

Zoek je meer informatie over Koningsdag of -nacht in Amsterdam? Bezoek dan onze website: amsterdamkoningsdag.nl! Deze site... Lees meer »

Ga voor informatie over Koningsdag 2016 in Amsterdam naar onze nieuwe website:
www.amsterdamkoningsdag.nl

Het Koninginnedag weerbericht

Het weer speelt natuurlijk een belangrijke rol tijdens de grote feesten met Koninginnedag, niet alleen in Amsterdam, maar in heel Nederland. Zie hieronder of het gezellig feesten wordt met een zonnetje of wordt het toch rondlopen met een paraplu?

Vandaag: Klein dipje in het weer

De komende dagen blijft het zacht, zo niet warm voor de tijd van het jaar! De komende dagen wordt de 20 graden-grens op veel plaatsen gehaald of gepasseerd. Vandaag wordt het 'slechts' 15 graden en kleurt de lucht wat grijs.

Vanmiddag kan in het noorden nog een spat regen of motregen vallen. In de rest van het land blijft het meest droog. Later wordt het vrijwel overal droog, maar het blijft meest bewolkt. In de zuidelijke helft van het land komt de zon af en toe tevoorschijn. De middagtemperatuur loopt uiteen van 12 graden in het noordelijk kustgebied tot 15 à 16 graden in het binnenland. Er staat daarbij een matige zuidwestenwind.

Vanavond blijft het zwaar tot geheel bewolkt. Vannacht kan er weer wat regen of motregen vallen. De kans op regen is het grootst in het noorden. De temperatuur daalt naar een graad of 10. De wind waait uit het zuiden tot zuidwesten en is matig van kracht.

Morgen is het aanvankelijk nog wat somber met soms wat lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het overal droog en 's middags breekt de zon door. De temperatuur schiet vervolgens omhoog naar 17 tot 22 graden!Ook vrijdag is het nog warm met maxima plaatselijk boven 20 graden. Aan het einde van de middag neemt de kans op buien toe. In het weekeinde is het licht wisselvallig. Er is een mix van wolken, zon en er kan een bui vallen. De temperatuur ligt rond 14 à 15 graden.

Meerdaagse weersverwachting

Donderdag 30 maart 2017 tot maandag 3 april 2017
Aanvankelijk maxima boven 20°C, maar regen en bewolking markeren zaterdag de overgang naar een periode met maxima die dalen naar 14/15°C. Na het weekeinde eerst droog, later weer kans op regen.


Dinsdag 4 april 2017 tot zaterdag 8 april 2017
In de loop van de periode neemt de kans op regen geleidelijk toe naar 70%. De maxima liggen aanvankelijk rond normaal, maar de kans op middagtemperaturen beneden het langjarig gemiddelde neemt toe.

  dovrzazoma
 Het weerHet weerHet weerHet weerHet weer
Zonneschijn (%)--4564-
Neerslagkans (%)34131111
Neerslaghoeveelheid (mm)-0.92.2 - 2--
Minimumtemperatuur (°C)11121075
Middagtemperatuur (°C)2121151412
WindrichtingZWZZNO
Windkracht (bft)44232


Buienradar Amsterdam


Het weer in Amsterdam


Dit weerbericht wordt mede mogelijk gemaakt door BuienRadar.nl en WeerOnline.nl.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste Koninginnedag nieuws.

Meer informatie


Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van deze website, of op OK te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op KoninginnedagAmsterdam.nl.

Meer info