22-02

AmsterdamKoningsdag.nl: Alles over...

Zoek je meer informatie over Koningsdag of -nacht in Amsterdam? Bezoek dan onze website: amsterdamkoningsdag.nl! Deze site... Lees meer »

Ga voor informatie over Koningsdag 2016 in Amsterdam naar onze nieuwe website:
www.amsterdamkoningsdag.nl

Adverteren

Al jaren op rij is KoninginnedagAmsterdam.nl de grootste website voor alle informatie over Koninginnedag in Amsterdam. Het is dan ook niet voor niets dat bezoekers in de aanloopo naar Koninginnedag massaal KoninginnedagAmsterdam.nl bezoeken. De combinatie van onze duidelijke omschreven doelgroep en het grote aantal unieke bezoekers die wij elk jaar weer ontvangen, maakt adverteren op KoninginnedagAmsterdam.nl effectief en aantrekkelijk.


Wijze van adverteren

Er zijn veel diverse mogelijkheden voor adverteren op KoninginnedagAmsterdam.nl. Uiteraard bieden wij de traditionele manieren van adverteren aan (zoals bijv. met banners en advertorials). Hierbij kunt u er voor kiezen om site-breed of slechts bij specifieke onderdelen van KoninginnedagAmsterdam.nl te adverteren. Naast deze meer traditionele manieren, bieden wij u nog diverse andere mogelijkheden aan. Zo is het mogelijk dat wij in onze uitlatingen op de site, nieuwsbrief en social media extra aandacht besteden voor uw evenemenent. Een andere leuke en interessante manier van adverteren is het organiseren van een prijsvraag via KoninginnedagAmsterdam.nl. Afhankelijk van uw doelstellingen adviseren wij u graag omtrent de mogelijkheden.

Voor meer informatie over adverteren op KoninginnedagAmsterdam.nl en een overzicht van de mogelijkheden en prijzen kunt u contact met ons opnemen.


Organiseert u een evenement?

KoninginnedagAmsterdam.nl biedt haar bezoekers gratis een compleet overzicht van wat er allemaal te doen is tijdens Koninginnedag in Amsterdam. Indien u een evenement organiseert, dan kunt u uw evenement gratis en zonder verdere verplichtingen aanmelden voor plaatsing op onze site. Vul het aanmeldformulier in en uw evenement staat zo snel mogelijk op de site. Om boven uw "concurrenten" uit te stijgen kunt u er natuurlijk voor kiezen om extra te adverteren op KoninginnedagAmsterdam.nl, zodat u zeker weet dat onze bezoekers straks ook uw evenement weten te vinden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste Koninginnedag nieuws.

Meer informatie

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van deze website, of op OK te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op KoninginnedagAmsterdam.nl.

Meer info