22-02

AmsterdamKoningsdag.nl: Alles over...

Zoek je meer informatie over Koningsdag of -nacht in Amsterdam? Bezoek dan onze website: amsterdamkoningsdag.nl! Deze site... Lees meer »

Ga voor informatie over Koningsdag 2016 in Amsterdam naar onze nieuwe website:
www.amsterdamkoningsdag.nl

De Koninginnedag Top 5

30 april 2013 - Vandaag is dé dag, Koninginnedag! Het absolute hoogtepunt van vandaag is natuurlijk de inhuldiging. Alles hierover en meer vind je natuurlijk op KoninginnedagAmsterdam.nl!

In ons overzicht kan je zien wat er vandaag allemaal te doen is in Amsterdam. Weet jij al wat je gaat doen? Hieronder in ieder geval onze top vijf om je alvast op weg te helpen. Het mooie is, deze feesten zijn nog eens gratis!

De Koninginnedag Top 5
1. Museumplein = Oranjeplein - Museumplein
2. Heineking Festival - Marie Heinekenplein
3. NDSM Vrijhaven - NDSM-Werf
4. Vrijmarkt Vondelpark - Vondelpark
5. Wethouse K.U.T. Festival - Westerstraat

Sommige evenementen, als Kingsday Festival, Loveland Queensday en Q-Day Strand West, hadden eigenlijk ook een plaatsje in deze top 5 verdiend, maar helaas zijn al deze feesten uitverkocht...

Volg ons op Twitter


Als het goed zitten wij nu aan het ontbijt, klaar om op pad te gaan. Na een korte nacht gaan we ook vandaag weer foto's en houden je volledig op de hoogte via Twitter. Weten waar we uithangen? Volg ons dan ook op Twitter!Meer nieuws

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste Koninginnedag nieuws.


Meer informatie

RSS

Volg het Koninginnedag Amsterdam nieuws via onze RSS-feed.

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van deze website, of op OK te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op KoninginnedagAmsterdam.nl.

Meer info